House keys on mortgage document Stock Photo
home
  home
  verkoopcoach
  verkoopstyling
  fotografie
  meubelverhuur
  portfolio
  contact
tarieven

Verkoopcoach

Introductie nieuwe service

Sinds kort ben ik in de regio Haarlem actief als “Verkoopcoach”. Naast de makelaar wordt een Verkoopcoach steeds vaker ingeschakeld om een woning sneller en beter te verkopen. Ik verzorg voor verkopers de presentatie en eventueel de bezichtigingen. Zo kiest u voor specialisme op elk vakgebied.


Specialisme op elk vakgebied 

Vanuit mijn stylingachtergrond ben ik gespecialiseerd in het presenteren van huizen vanuit het oogpunt van de potentiële koper. Ik adviseer de verkoper over het “verkoopklaar” maken van zijn of haar woning en verzorg de verkoopstyling, professionele foto’s, enthousiaste aanbiedingstekst, uitgebreide 2D plattegronden, luxe brochures en een unieke Te-Koop vlag.

Inmiddels staan 250.000 woningen te koop in Nederland. Door een groeiende woningportefeuille moeten makelaars hun aandacht verdelen over meerdere klanten. Het is daarom belangrijk dat makelaars zich bezighouden met hun core business,  namelijk de juridische aspecten en onderhandelingenDe klant centraal

De Verkoopcoach neemt de presentatie en eventueel de bezichtigingen uit handen van de makelaar. Als Verkoopcoach bied ik mijn diensten aan naast moderne makelaarsformules zoals Makelaarsland. Zo ontstaat specialisme op elk vakgebied en profiteert zowel makelaar als klant. Daarbij betaalt de verkoper aanzienlijk lagere kosten dan bij een reguliere makelaar en bent u verzekerd van optimale aandacht.

Verkoopsucces

Ook bezichtigingen kunnen door Verkoopcoach worden verzorgd. Tijdens de rondleidingen worden factoren als de omgeving, buurtbewoners en de indelingsmogelijkheden/inrichting van de woning belicht. Juist omdat de “ Verkoopcoach” zich niet begeeft op het gebied van makelaardijgerelateerde zaken ontstaat er een huiselijke sfeer en een prettige rondleiding. En dat laatste bevordert het uiteindelijke verkoopsucces.Resultaat:
Inmiddels zijn 28 Verkoopcoaches actief in heel Nederland. ‘Het eerste jaar Verkoopcoach sluiten we succesvol af. In 2011 hebben ruim 325 woningverkopers voor een Verkoopcoach gekozen. Klanten zijn zeer tevreden over onze professionele werkwijze en flexibiliteit. In 2012 verwachten wij een verdubbeling van het aantal opdrachten”, aldus Marjolijn Stricker van House of KIKI.

 

logo NH verkoopstyling

NH Verkoopstyling & Fotografie
Recifelaan 10 | 2051 LN Overveen
Mobiel 06-20417004
n.hoes@nhverkoopstyling.nl

VERKOOPCOACH VERKOOPSTYLING MEUBELVERHUUR TARIEVEN PORTFOLIO CONTACT        
Copyright (c) 2013 ontwerp:StudioBibi All rights reserved.